Home Harmonie Orkesten Muzieklessen Nieuws Agenda Foto Album Donateurs Adverteerders Contact

Data om te onthouden:


Lees verder …….

Copyright tekst en afbeeldingen - Kunst en Genoegen © 2016 Alle rechten voorbehouden.      Webmaster and development   -  Kunst en Genoegen

Bezoekadres:

Repetities

Dorpshuis “De Vierstee”

Nachtegaallaan 30

3738 EB Maartensdijk

Privacy Beleid   -  Disclamer

Leden inlog● 1 april 2018
Start AMV buitenschool
Maartensdijk

● 9 juni 2018
Opendag Muziek Collectief
12:00-16:00
"De Vierstee"
Maartensdijk

● 30 juni 2018
Jubileum concert
"De Vierstee"
Maartensdijk

● 15 augustus 2018
Indie Herdenking
"Jaghtlust"
Bilthoven

● 17 december 2018
volkskerstzang
Maartenskerk

● 21 december 2018
Kerstconcert DijckState
Maartensdijk
Scholenproject MOS Muziekschool Maartensdijk
Adverteerders


Financiële ondersteuning Harmonie Kunst & Genoegen:


Het in stand houden en verder ontwikkelen van een vereniging als Kunst & Genoegen met enthousiaste muzikanten en het verzorgen van de muzikale (jeugd)opleiding, vergt jaarlijks vele (financiële) inspanningen.

Mensen en ondernemers die onze harmonie financieel ondersteunen zijn wij uiteraard dan ook erg dankbaar hiervoor. Degenen die een bijdrage overwegen willen we heel hartelijk begroeten. Iedere bijdrage is welkom en waar mogelijk bieden wij een tegenprestatie in de vorm van naamsvermelding op het sponsorbord en verenigingsblad.


Wat kan Harmonie Kunst en Genoegen u bieden?

1. Naamsvermelding op het sponsorbord bij concerten en optredens.

2. Het opnemen van een advertentie in programma boekjes en nieuwsbrieven.

3. Plaatsing van uw naam of bedrijfslogo op de internetsite van de harmonie.


Heeft u interesse en draagt u onze muziekvereniging een warm hart toe vraag naar de diverse sponsormogelijkheden.SPONSORS BEDANKT

Namens het Bestuur—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Top

Planta Groencentrum


Ruim vier hectare groenproducten voor Hovenier en Particulier!


Wie is Planta Groencentrum?

Planta Groencentrum is een kwekerij en groothandel van tuinplanten in de Bilt, vlakbij Utrecht. Oorspronkelijk opgericht als afhaalcentrum voor hoveniers en andere professionele groenaannemers maar  tegenwoordig door de particulier ook erg gewaardeerd.

Het assortiment tuinplanten bestaat uit vaste planten, bomen, heesters, hagen, bloembollen en alle andere mogelijke planten voor in de tuin. Daarnaast bieden we ook een assortiment producten die direct gerelateerd zijn zoals potterie, grond en meststoffen.


Scherpe prijs

Doordat wij veel tijd besteden aan het kweken, inkopen en reserveren van grote volumes kwalitatief goede tuinplanten, stelt dit ons in staat scherpe prijzen af te spreken, van dit inkoopvoordeel profiteert u ook!


* Voor het online bestellen van tuinplanten ga naar Plantashop.

* Voor het online bestellen van haagsystemen ga naar Plantalux.


Utrechtseweg 127

3732 HA De Bilt

ma t/m vr 7.00-17.00, za 8.00-17.00

info@plantagroencentrum.nl

www.Plantagroencentrum.nl—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Top

Welkom bij Hoveniersbedrijf Kevin van ’t Veld.

Hoveniersbedrijf Kevin van ’t Veld is een jong en dynamisch bedrijf en richt zich op het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en renoveren van tuinen van zowel particulieren als bedrijven. Aan de hand van de specifieke wensen van de klant, voeren wij de opdracht zorgvuldig uit. De uitvoering geschiedt met de benodigde vaktechnische kennis, professionele gereedschappen en met kwalitief hoogstaande materialen.


Indien u meer informatie of een vrijblijvende offerte wenst, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Met vriendelijke groet 


Hoveniersbedrijf 

Kevin van ’t Veld 


Grondzeiler 1

3738 WJ Maartensdijk

Tel. 06-27480128

info@green-man.nl

www.green-man.nl

—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Top

Atelier Wiesje.....

Vanaf 1988 startten wij met porseleinen poppen en teddyberen voor de verzamelaars al snel werd het assortiment uitgebreidmet cadeau- en luxe artikelen vooral voor decoratie. Rond 2005 waaide het reborn virus (Realistische Babypoppen) over vanuit Amerika naar Nederland. We stonden met de producten op grote beurzen in Engeland, Duitsland, België en Frankrijk. Op dit moment vertegenwoordigen we diverse (buitenlandse) ontwerpers/makers en leveranciers exclusief in Nederland en België. 


Dreumes & Co..... 

Naast onze Reborn baby's , vezamelaarspoppen en -beren zijn we in 2012 gestart om het assortiment aan te vullen met duurzaam en educatief speelgoed voor jongens en meisjes. Het speelgoed moet vooral duurzaam en veilig zijn en voor kinderen van alle leeftijden. Een ruime sortering van houten Brio en Thomas treinen, Plan City wegensets, trek- en duwfiguren, blokkendozen, Bayer speelpoppen, Sylvanian Families, knikkerbanen, hobbelpaarden, ruime keuze in knuffels van Keeltoys, Erich Boll, Russ Berry, etc. ook de adembenemende Rubens Barn stoffen poppen ontbreken niet in onze collectie en wat te denken van de realistischebaby speelpoppen van Llorens uit Spanje!


U bent welkom in een van onze webshops 

www.atelier-wiesje.nlen www.dreumes-co.nl 

of kom gezellig naar onze winkel. Peter en Wilma Abels


Atelier Wiesje / Dreumes & Co

Hessenweg 181A

3731 JH De Bilt

info@atelier-wiesje.nl 


—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Top

BLCK ORCHID


FASHION | LIFESTYLE | BEAUTY

FOR WOMAN & MAN & KIDS


Hessenweg 149

3731 JG De Bilt


Openings tijden:

Di-do 10:00 - 18:00 uur

Vrij    10:00 - 21:00 uur

Za      10:00 - 17:00 uurTel: 030 276 4058

Info@blckorchid.nl

www.blckorchid.nl—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Top


Klusbedrijf Home Sweet Home


Bouwen en Verbouwen

Badkamers bouwen en renoveren - Dakramen en dakkapel plaatsen -Keuken bouwen en renoveren - Klusjes in en om het huis

Kozijnen repareren en vernieuwen - Parket en laminaat leggen.


Schilderwerken

Behang verwijderen - Behangen en glasweefselbehang - Nieuw en onderhoud schilderwerk - Muurrenovatie en sauzen - Repareren van scheuren en gaten 


Keukens, Badkamers en Toilet

Badkamerrenovatie en nieuwbouw - Keukenrenovatie en nieuwbouw -Toiletrenovatie en nieuwbouw


Overige werkzaamheden

Sloopwerken - Stucadoren - Tegelwerken - Timmerwerk - Traprenovatie -Verbouwen - Woning aanpassen voor minder valide - Zolder betimmering -Zonweringen

Inmiddels ben ik ook bekend met woningontruimingen doordat de mensen zelf geen tijd hebben en de woning voor een bepaalde tijd leeg moet zijn.


Staat uw klus er niet bij, vraag het mij!

Willem van den Tempel 

De Regentesse 30 

1273 JZ Huizen


Web   : www.home-sweet-home-klusbedrijf.nl 

E-mail: klusbedrijfhomesweethome@gmail.com 

Tel: 035-8795009 - Mobiel: 06-15057387


—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Top


DE GOUDENSCHAAR


De Gouden Schaar is gespecialiseerd in reparatie en veranderingen van al uw kledingstukken!


Al meer dan dertig jaar lang staat de kleermaker van De Gouden Schaar voor u klaar om uw kleding weer nieuw leven in te blazen. Het is toch een investering dus een dubbel verlies als u uw garderobe moet weggooien en vervangen.


Enkele werkzaamheden die wij uitvoeren zijn:

Ø  Veranderingen

Ø  Nieuwekleding op maat

Ø  Gordijnen

Ø  Motorkleding

Ø  Stomerij

Ø  Gratis advies

Ø  Reparaties

Overtuig U zelf van het vakmanschap, de mogelijkheden en de betrouwbare service welke de Gouden Schaar biedt en kom snel een keer langs. 


De Goudenschaar 

Hessenweg 177 

3731 JH De Bilt 

Tel: 030-22 10 020


—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TopPloeger Delicatessen

Het juiste adres voor lekkere dingen, verwennerij en genieten. Niet voor niets staat Ploeger al 85 jaar garant voor delicatessen van topkwaliteit!Op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een smulpakket cadeau van bijvoorbeeld wijn of een pakket met verschillende heerlijke producten. Verras uw vriend of vriendin, kennis, collega, uw kind(eren) met zo’n smulpakket!

Kerst-/Cadeaupakket

Meer om te geven. Wat is er nu leuker dan een cadeau geven of ontvangen? Wilt u een kerst-/cadeaupakket zelf samenstellen? Bij ons bent u aan het goede adres voor het perfecte kerst-/cadeaupakket 

Thee

Behalve onze klassieke melanges uit Azië’s beroemde theegebieden is ons assortiment verrijkt met zorgvuldig geselecteerde nieuwe ingrediënten, met onvergelijkbare theecomposities als resultaat.

Koffie

Koffiesoorten zijn onuitputtelijk. Koffie kent ontelbare varianten. Iedereen drinkt zijn koffie het liefst op zijn eigen manier. Onderstaand overzicht geeft een beeld van de meest voorkomende koffiesoorten die je tegen kunt komen op een menu- of koffiekaart.

Bonbons

Chocolade is niet alleen lekker, na het eten van chocolade voelen we ons vaak net iets gelukkiger, kunnen er weer even tegenaan en zijn alerter. 

Wij beweren niet dat u nu maar een kilo chocolade moet gaan eten en dat u dan de gelukkigste vrouw of man van de wereld bent.

Wijn & Port

Welk eten past bij port? Een klassieke combinatie is port met stilton, omdat de sterke smaak van de port goed past bij de scherpe smaak van de kaas. Ook hapjes met gerookte ham zoals serrano of parmaham worden vaak gecombineerd met een tawny of witte port. 

 Ploeger Delicatessen  -  Hessenweg 182  -  3731 JN De Bilt - info@ploegerdelicatessen.nl

www.ploeger-delicatessen.nl            

www.facebook.com/ploeger-delicatessen

—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TopPLUS Supermarkt


Meer aandacht…

De mensen op de winkelvloer zijn een van de plussen van PLUS. U krijgt van hen meer aandacht dan waar ook. Ze helpen u boodschappen doen, geen vraag is ze te veel, geen moeite te groot. Zoals het hoort dus. 


Meer voordeel....

Alleen van aandacht kunt u niet leven. Daarom zijn de prijzen een andere plus van PLUS. Elke dag weer krijgt u voordeel met de scherpste aanbiedingen en unieke PLUS acties. 


Meer vers…

Bij PLUS halen we, als het maar even kan, de versproducten uit de buurt, waardoor we de schakel tussen teler en u zo kort mogelijk houden. Daarom vindt u bij PLUS meer verse en lekkere producten. 


Meer verantwoord…

PLUS heeft het grootste assortiment biologische producten. PLUS verkoopt alleen Fairtrade bananen en ananassen en streeft ernaar dat de vis die verkocht wordt, zo veel mogelijk duurzaam gevangen of gekweekt is.


Plus Bilthoven                       Openingstijden: 

Donsvlinder 2                           Maandag tot/met zaterdag 8:00 uur tot 21:00 uur

3723 TX Bilthoven                   8:00 uur tot 21:00 uur

Tel: 030-2280605

—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TopWelkom bij WG DIENSTEN


WG Diensten is opgericht met als doel een compleet pakket aan te bieden van kwaliteitsproducten, installaties bouwen en afwerking onder eigen regie.


Wij werken met vaste partners en zorgen voor een strakke planning strakke planning en leveren hoge kwaliteit!

Verbouwing op komst?! Plan van aanpak, stapsgewijs


stappenplan

Stap 1 - bedenken

Stap 2 - voorbereiden

Stap 3 - geldzaken

Stap 4 - bouwen

Stap 5 - gereed


Showroombezoek

Vrijblijvend bezoek aan huis

Offerte, aanschaf

Strakke planning en uit te voeren werkzaamhedenwww.wgdiensten.nl

info@wgdiensten.nl

06 - 156 110 46

Weesp—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Top


Wil Men een betaalbaar administratiekantoor voor

het verzorgen van boekhouding, salarisadministratie

of belastingaangifte.


Neem dan contact op met  

Wilbert 06 523 75 660

Menno 06 386 32 468

—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Top

KlusWijs is de jongste doe-het-zelf-keten van Nederland. Onze ondernemers hebben echter een zeer lange historie met hun vestiging en een lange trouwe band met u als consument. De kracht van de lokale KlusWijs-ondernemers in combinatie met de samenbundeling van activiteiten binnen KlusWijs, zorgt ervoor dat wij u de volgende beloftes kunnen doen.


Vakkundig

De KlusWijs-ondernemers en medewerkers beschikken over daadwerkelijke vakkennis. Wij vinden dat erg belangrijk. U kunt als ervaren of onervaren doe-het-zelver of als professional uitstekend bij KlusWijs terecht, en geheel zelfstandig aan de slag. Mocht u echter toch behoefte hebben aan advies, dan is bij KlusWijs alle kennis in huis om u goed te helpen.


Assortiment

Ons assortiment is voor iedere klusser toegankelijk. U vindt bij ons producten vanuit vele prijscategorieën; van instapniveau tot professioneel. Wij adviseren u graag welk product het beste bij u en bij de klus past. Zo weet u zeker dat u met de juiste producten aan de klus begint, en hoeft u niet terug naar de bouwmarkt omdat u iets vergeten bent.


Vertrouwd

Alle KlusWijs-ondernemingen hebben een lange historie van veelal tientallen jaren. U koopt daarom bij KlusWijs op een zeer vertrouwd adres.


Advies

U kunt rekenen op een eerlijk advies in combinatie met de nodige service. Persoonlijke aandacht staat bij KlusWijs hoog in het vaandel, in combinatie met de kennis van uw situatie. De KlusWijs-ondernemer kent zijn klanten en zijn gebied, en weet dus ook welk gereedschap u bijvoorbeeld nodig heeft in uw woning. Zo loopt u niet naar buiten met een klopboormachine, terwijl u een nieuwbouwhuis met betonnen muren heeft betrokken!


Kluswijs compact Maartensdijk

Dorpsweg 170

3738 CL Maartensdijk

Tel: 0346-211579

Fax: 084-2297754

info@kluswijsmaartensdijk.nl

www.kluswijs.nl

—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Top
Wijn is emotie, passie en beleving. Maar van wijn een succes maken in de Nederlandse markt, dat is gewoon keihard werken. Bij LFE helpen we u om een maximaal rendement te halen uit uw wijnassortiment. Met een wereldwijd netwerk van wijnproducenten, een feilloze logistieke infrastructuur en diepgaande marktkennis als basis brengen we leven in uw wijnschap of wijnkaart! Samen met u zoeken we naar creatieve manieren om uw klanten te verleiden, verrassen en activeren. Samen winnen in wijn, dat is wat ons drijft.


wijn & passie

Wij vinden wijn het mooiste product dat er bestaat. Hoe maak je van mooie wijn een succesvolle wijn; dat is onze passie.


wijnstrateeg

Wij kennen de Nederlandse wijnmarkt als geen ander. Op basis van de laatste onderzoeken en inzichten helpen we u bij het vormgeven van een succesvolle wijnstrategie.


wijninnovatie & -marketing

Alleen door steeds weer te verrassen en te vernieuwen kunt u de concurrentie voorblijven. Uw klanten verleiden? Wij helpen u daar graag bij!


wijn wereldwijd

LFE vertegenwoordigt alle belangrijke wijnlanden op de Nederlandse markt. We hebben een prachtig portfolio met wijnen in vrijwel elke prijsklasse.


Lfe

Dierenriem 5

3738 TP Maartensdijk

www.lfe.nl

Email: info@lfe.nl

Telefoon: +31-346-213044

Fax: +31-346-212702

—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dierenspeciaalzaak Zandbergen.


Adres: Looydijk 119.

3732 VD De Bilt


Telefoon: 030 221 0203

E-mail zandbergen.zomer@hotmail.comCopyright tekst en afbeeldingen - Kunst enGenoegen © 2016 Alle rechten voorbehouden.      Webmaster and development   -  Kunst en Genoegen

Bezoekadres:

Repetities

Dorpshuis “De Vierstee”

Nachtegaallaan 30

3738 AD Maartensdijk

Privacy Beleidt   -  Kunst en Genoegen

#HomeSweetHome #Advertentie_06 #Advertentie_07 #Goudenschaar #Planta #Advertentie_01 #Advertentie_02 #Advertentie_08
#blck-orchid #KlusWijs #Wil-men #Zandbergen #LFE