NIEUWSBRIEF 4

 

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Dat betekent dat wij ook weer begonnen na een korte kerstvakantie. We mogen terugkijken op een mooi jaar. Als uitsmijter kregen wij nog een mooie financiële gift van baron van Boetzelaer. Dit na ons verrassings optreden voor zijn 100e verjaardag. Wij zijn hem daar zeer erkentelijk voor.

Wij zijn weer begonnen met het bijna traditionele Nieuwjaars diner. Op 11 januari jl. was deze georganiseerd.Dit jaar mochten we genieten van een buffet van Landwaart. Onze plaatselijke groenteman. Het bestond uit Chinees/Indische en Japanse gerechten. Er werd door jong en oud heerlijk van gegeten. Tijdens het eten werd Frans, door onze voorzitster Nel nog even in het zonnetje gezet voor zijn diensten. Met name voor zijn rol als dirigent in “nood” situaties. Toppie Frans. Wijn zijn jou daar als orkest ook zeer dankbaar voor. Tevens was het fijn om Tinie weer te verwelkomen na een lange blessure. Fijn dat je er weer was!!! Er was ook een woord van Marten gericht aan de krantenlopers. Petje af voor de jongens die vrijwillig maandelijks achter de auto hangen om het oude papier op te halen in Maartensdijk, Westbroek en Hollandse Rading. Nadat onze buiken weer goed waren gevuld begonnen we aan de repetities.

   Er staat ons voor dit jaar weer genoeg te verwachten. We beginnen daarmee op 22 januari. Het leerling orkest doet mee aan de Kick-Off voor het Histories programma. Hier geven de leerlingen een kleine presentatie.Ook de andere groepen geven dan een kleine presentatie. Het groot orkest doet in het weekend van 13 en 14 april mee aan het evenement Histories op de planken. Het programma is in theater het Lichtruim in Bilthoven. In de komende nieuwsbrieven zult u hiervan verder horen.Het beloofd heel erg leuk te worden.  

Wij kunnen ook melden dat er weer nieuwe sponsors zijn. Daar zijn we als vereniging harstikke blij mee. In de meest rechte kolom op onze site vindt u al onze sponsoren.

Ik kan ook melden dat onze buren van het Thomashuis jarig zijn en op zaterdag 19 januari een benefietconcert geven. Ze vieren hun 10-jarig jubileum.  Het overtoom blazersensemble zal hier spelen. De toegang is gratis en er zal na afloop een collecte zijn. De opbrengst zal gebruikt worden voor het “project 4-Fiets” Dus kom zaterdag 19 januari om 20.00 uur naar de Maartenskerk in Maartensdijk.

Wij hebben ook weer een nieuw lid mogen verwelkomen. Sophie is bij John in de lessen op trompet. Wij hopen dat ze het leuk vindt en dat ze net als Leonie bij het leerling orkest mag komen. Veel succes en veel plezier iig.

Mochten er weer nieuwtjes zijn dan lezen jullie het weer. Houdt ook de Facebookpagina in de gaten.